FontFredag 1018: PF Monumenta

Trenger du en litt episk skrift, men er lei av Trajan? Det finnes en rekke andre fonter inspirert av de klassiske formene til de romerske inskripsjonene, og PF Monumenta er det siste tilskuddet.

PF Monumenta fra Parachute kommer med 3 varianter: en «vanlig», en «gravert» og en «metallisk». Alle disse har en alternativ og mer dekorativ B K N O R og Y på plassen til de små bokstavene, samt Parachutes vanlige store pan-europeiske språkstøtte.

PF Monumenta

PF Monumenta

Flere eksempler:

PF Monumenta

PF Monumenta

PF Monumenta

PF Monumenta

2 Responses to FontFredag 1018: PF Monumenta

 1. Tone Elin Solholm sier:

  Yes, har savnet et alternativ til Trajan. Men finner ikke denne under TypeIt-funksjonen deres. Det står da vitterlig i emailen fra FontFredag at fontene fra Parachute nå er tilgjengelige her? Har jeg misforstått?

  • FontBlogg sier:

   Hei, beklager den lille forvirringen der. Vår FontSetter er en erstatter for Type-It, og er innebygget i handleprosessen – i motsetning til Type-It som var en frittstående side. Så det blir mindre fram-og-tilbake med FontSetter. Bare klikk på se/kjøp ikonet til fonten, og du vil kunne teste ut fonten direkte der hvor du velger format og snitt o.s.v.
   (Vi er klar over at Type-It og FontSetter for lett kunne blandes sammen, og vi har derfor fjernet Type-It helt – den dekket jo færre fonter enn FontSetter)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: