Aragon

Å re-introdusere de klassiske 1500-talls Garamond bokstavformene i en moderne sammenheng er aldri lett, men Hans van Maanen har gjort et hederlig forsøk ved å bruke en moderne vinkling på de klassiske formene.

Aragon er en god familie for løpende tekst. Kombinasjonen av de skarpe seriffene og de unike smalnenende stammene gir et solid nederlandsk preg som øker lesbarheten. Samtidig er bokstavene litegrann overtunge, noe som gir fart til lesingen og samtidig gjør ordbildene veldig åpne og komfortable.

Aragon

Aragon

Aragon

Aragon

One Response to Aragon

  1. […] I årets andre utgave av 4typer får du 5 nye OpenType fontsnitt – håndplukket fra det store utvalget fonter som slippes for tiden. Geom Graphic (Bold Italic): en solid og moderne sans – perfekt til logoer og slående overskrifter. Braga (Base): geometrisk og ornert – en slags barokk bodoni outline med art deco gener. Delight Script: en lekker og levende kalligrafisk skriveskrift med massevis av alternative bokstavformer. Tow (Bold): har en visuelt spennende blanding av kantete slab seriffer og runde former. Aragon Sans (Regular): i bunn og grunn en “Garamond Sans”, men med den samme originale ørtlite topptunge utforming som den tidligere presenterte Aragon. […]

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: