Fakt

Fakt er i utgangspunktet en nøytral Grotesk (som Helvetica), men ved ganske  enkelt å skru på Stylistic Set 01 i OpenType-menyen forandrer den seg til en geometrisk Sans (som Futura)! To forskjellige stilarter i en og samme font! Forskjellen er subtil og elegant…

Med hele 10 fethetsgrader og 3 tegnbredder – alle med innebygget Small Caps – er Fakt en skikkelig arbeidshest som gir deg stor frihet og mange muligheter. Pro versjonen har i tillegg bl.a. utvidet språkstøtte og flere forskjellige tallsett.

Fakt

Som et introduksjonstilbud kan du ut april laste ned 2 snitt gratis, og vi gir også 30% rabatt på familiepakkene. Og ikke bare det: familiepakkene har en 10-bruker-lisens (mot bare 5 for enkeltsnittene)! Og på toppen av det hele har du også lov til å bruke fontene på én webside med @font-face embedding – produsenten OurType er ganske alene om å tillate slik bruk som en del av sin grunnlisens.

Fakt

Høres alt dette for godt ut til å være sant? Det er faktisk ikke en aprilspøk, men et ønske om å åpne øynene dine for denne gode produsenten og deres spennende kvalitetsfonter og generøse lisens.

FaktFakt Pro

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: