Comb Pro

Comb Pro er designet av Frederik Berlean med ett formål for øyet: å gjøre det enkelt og fleksibelt å sette opp skjemaer.

Comb Pro

Tekstfontene er monospaced – d.v.s. at alle tegn har lik bredde – og kommer i 5 fethetsgrader med kursiver. Utformingen er litt uformell og med små humanistiske detaljer, noe som gjør at den er lesbar og solid men allikevel litt forskjellig fra andre slike skrifter.

Comb Pro

Det ellevte snittet i familien er en matchende font med alle de elementer man trenger for å bygge opp et skjema – og alle breddeverdiene er laget slik at de passer sammen med tekstfontene. Man kan velge mellom to strektykkelser (eller prikkete linjer) samt bruke OpenType Stylistic Alternates for å lage dem med runde hjørner hvis man foretrekker det.
Godt samspill mellom tekstfontene og de grafiske elementene i Comb Pro gjør en utfordrene grafisk jobb mye enklere!

Comb Pro

Vi kan også fortelle at produsenten av denne fonten nettopp har satt ned prisene på og forenklet utvalget av sine spennende designfonter. Når de også er alene om å inkludere webfont bruk (med @font-face) i grunnlisensen kan vi jo ikke annet enn å anbefale deg å ta en titt på utvalget til OurType – her finner du masse nye fonter for moderne brukere!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: