Basel Neue

Basel Neue for Desktop og Web
Basel Neue er et komplett redesign av BaselSans ITD font, den første fonten fra Isaco Type, som ble lansert i 2009. I likhet med forgjengeren, er Basel Neue en leselig og diskret font, en sans serif med tykkelsevariasjon og humanistisk preg. Familien består av åtte snitt, fire vekter pluss respektive kursive versjoner. Last ned «OT Features» pdf og dra nytte av alle fontfunksjonene (i Opentype-savvy applikasjoner)! Du kan også vise alle symboler i glyphpanelet av programmet, eller i Tegnkart-verktøyet (Win) eller tegnvisning / Palette (Mac).

1) Basel Neue har strategisk valgte ligaturerer. Og, selvfølgelig, også standardligaturer.

2) Det er en morsom font. Basel Neue har et sett med uttrykksikoner og morsomme symboler som kan aktiveres. Skriv «:-)» og et smilefjes vises. Skriv «8-)» og en smiley med briller vises. Skriv «», «» og «» og en telefon, stjerne og hjerte vises. eller «»… og et grasiøst tilsvarende symbol vises.

3) Basel Neue inneholder mange nyttige symboler og funksjoner. Alle versjoner har 12 gjenvinningssymboler , 7 til forskjellige typer plast, og over 30 valutasymboler. Den har også Fractions, OldStyle-, lining-, tabelltall og andre Opentype-funksjoner.

4) Den har et organisert , stort tegnsett. Skriftene har utvidet tegnsett for å støtte CE, Baltic, tyrkisk samt vesteuropeiske språk. Hvis du arbeider med språk som katalansk, tysk, kroatisk, rumensk, nederlandsk, tyrkisk, for eksempel, vil skriften bruke riktige ligaturer eller tegn som brukes i disse språkene.

5) Fonten er grundig testet. Basel Neue er tilgjengelig i Opentype/PS/TT og hver versjon gjennomgår et batteri av tester, med en systematisk gjennomgang av noder, kurver, mellomrom og interne data. Dette eliminerer muligheten for feil i skriften.

Designer: Isac Rodrigues
Designår: 2014

Basel Neue kan du laste ned HER!

1446_fontfredag

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: