Monarda

Monarda1Monarda2Monarda3Monarda4

Monardafonten på kun et snitt innspires av penselskriptene fra 1950-tallet. Fonten er leken, og hører like hjemme i printede overskrifter som i interaktive bannere.
I tillegg til det grunnleggende alfabetet, er OpenType-skrifter av Monarda også oversvømmet i superstort swash-caps, kontekstuelle alternative tegn og ligaturer.
Par Monarda med et århundre av strukturelle Sans som Trade Gothic eller en solid Slabserif som Egyptisk Slate for å skape typografiske motspill som er trygt, overbevisende og minneverdig.

Monarda er en sjelden kombinasjon av flamboyance og uanstrengt skjønnhet, oppkalt etter en ukuelig, lys rød blomst som tiltrekker seg sommerfugler og kolibrier. Designeren Terrance Weinzierl beskriver den som «uformell, men presis: en stiv denimjakke eller perfekte hvite joggesko på en formell begivenhet.» Monardafonten skiller seg ut – og passer alltid inn. Vel, nesten alltid. Fonten er tegnet for utskrift, men designens robuste x-høyde , åpne tellere og brede åpninger gjør også Monarda skjermvennlige. Fonten er velegnet til merkevareprosjekter, emballasje, reklame, overskrifter, skilting og digitale flater. Monarda fungerer best når det brukes stort – men økonomisk. To eller tre ord er perfekt. Tenk: produktnavn, utskriftsoverskrift eller bokstaver på siden av en lastebil. Det kan lett bli din go-to design for prosjekter som krever et skript med en lys personlighet og fryktløs oppførsel.
Lansert: Februar 2019


Monarda kun 1 snitt – kr 630,- + mva


Kontakt oss! 23 28 76 30 – luth@luth.no

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: